تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم

اعلام رای پرونده ویلموتس تا ۷ آبان

مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال: تاکنون چند بار زمان اعلام رأی دادگاه ویلموتس به تأخیر افتاده است. به نظر من اگر قرار بود رای اولیه فیفا تأیید شود طبیعتاً صدور رأی این همه به تأخیر نمی‌افتاد. قرار است این رای تا ۷ آبان اعلام شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر غلامرضا رفیعی در مورد وضعیت شکایت پرونده ویلموتس اظهار داشت: این پیچیده‌ترین و فنی‌ترین پرونده دادگاه عالی ورزش از تاریخ تأسیس آن است. این پرونده پیچیدگی‌های فنی، حقوقی و مالی زیادی دارد. تا به حال چندین بار برگزاری جلسه دادگاه به تأخیر افتاده بود و پس از برگزاری جلسه دادگاه صدور حکم برای چندمین بار به تأخیر افتاده است که این به هیچکدام از طرفین دعوا مربوط نیست، هیأت قضات دادگاه عالی ورزش چنین نیازی را احساس کرده‌اند و به همین دلیل صدور رأی به تأخیر افتاده است کما اینکه ممکن است این آخرین تمدید تأخیر نباشد.

وی تصریح کرد: ما دو روز پیاپی جلسه دادگاه را به صورت آنلاین برگزار کردیم که از نظر من وکلای ایرانی و خارجی در این پرونده دفاعیات خوبی را انجام دادند و ختم رسیدگی به این دادگاه اعلام شد. اکنون اعلام رأی دادگاه به تأخیر می‌افتد و واقعاً قابل پیش‌بینی نیست چه رأی صادر خواهد شد و چه رأی در انتظار ما است اما امیدواریم که رأی اولیه فیفا تأیید نشود اگر آن رأی قرار بود تأیید شود طبیعتاً صدور رأی این همه به تأخیر نمی‌افتاد.

مشاور حقوقی فدراسیون فوتبال در گفت و گو با شبکه سه تأکید کرد: در حال حاضر نه تیم حقوقی ما و نه تیم حقوقی ویلموتس نمی‌توانند دفاعیه یا لایحه جدیدی ارائه کنند و فقط باید منتظر باشند قضات برجسته دادگاه CAS رأی صادر کنند که قرار است این رأی تا 7 آبان صادر شود./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار